Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نحوه برگزاری امتحانات چه در دانشگاه‌های وزارت علوم و چه در دانشگاه‌های علوم پزشکی با واکنش‌های بسیاری همراه بود. نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه‌های وزارت علوم به دانشگاه‌ها سپرده شده است، به‌طوری که هر دانشگاه با توجه به زیرساخت‌های رفاهی خود می‌تواند نسبت به برگزاری حضوری یا مجازی امتحانات اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاونت آموزشی وزارت بهداشت نیز اواخر آذرماه اعلام کرد امتحانات دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت حضوری برگزار شود، اما بنا به درخواست شورای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت نحوه برگزاری (حضوری یا مجازی) امتحانات ورودی‌های جدید به ویژه ۱۴۰۰ به دانشگاه‌ها سپرده شده است و موضوع برای سایر جدید الورودها در دست بررسی است. بر اساس اعلام شورای صنفی مرکزی وزارت بهداشت، در صورت وخیم شدن وضعیت سویه جدید کرونا، درباره برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه‌های علوم پزشکی تجدید نظر خواهد شد. 

نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه‌ها، با موافقان و مخالفان بسیاری همراه است. دانشجویان در شبکه‌های مجازی نسبت به نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه‌ها اظهار نظر کرده‌اند که در گزارش زیر به آن اشاره شده است:

اساتید در آموزش مجازی به بارگذاری پاورپوینت اکتفا کرده‌اند

سیامک اشرفی برزیده دبیر کل شورای صنفی مرکزی وزارت بهداشت با اشاره به فقدان زیرساخت‌های رفاهی و بی‌کیفیتی آموزش مجازی، خواهان برگزاری مجازی امتحانات شد و در صفحه توییتر خود نوشت: انتظار ما برخورد منطقی و منعطف از سوی مسئولان ذی‌صلاح آموزشی در وزارت بهداشت است. مشخصا به دلایل زیر الزام به برگزاری امتحانات به صورت مجازی وجود دارد:
۱-نبود زیر ساخت رفاهی لازم برای حضور دانشجویان خوابگاه‌های دانشجویی در مدت امتحانات.

۲-عدم انطباق در کیفیت آموزش مجازی و ارزشیابی حضوری؛ چرا که بسیاری از اساتید به بارگذاری پاورپوینت اکتفا کرده‌اند.

۳-خطر ایجاد پیک ششم با واریانت اومیکرون و اولویت سلامت دانشجویان و خانواده‍‌هایشان.

شیفت‌بندی دانشجویان خوابگاهی با برگزاری کلاس‌های حضوری در تضاد است

پارسا مجاهد دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با اشاره به شیفت‌بندی دانشجویان برای استفاده از خوابگاه در صفحه توییتر خود نوشت: با اعلام حضوری بودن امتحانات دانشگاه‌های علوم پزشکی، تصمیم برخی از دانشگاه‌ها مبنی بر شیفت‌بندی دانشجویان برای استفاده از خوابگاه به گوش می‌رسد که این در تضاد کامل با سیاست‌های برگزاری کلاس‌های تماما حضوری در این ترم و بهمن است.

علت تفاوت رویکرد وزارت علوم و بهداشت در نحوه برگزاری امتحانات چیست؟

مریم که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی است، تفاوت در سیاست‌های وزارت علوم و بهداشت در زمینه نحوه برگزاری امتحانات را بی‌منطق دانست. وی در صفحه توییتر خود نوشت: منطق چیست که امتحانات علوم پزشکی در تمامی مقاطع باید حضوری باشد ولی وزارت علوم نه؟ من موافق امتحان حضوری هستم ولی تفاوت در این ۲ رویکرد به چه دلیلی است؟

با حضوری کردن امتحانات به بهانه دروغین با جان فرزندان مردم بازی نکنید

حسین دانشجوی دانشگاه کردستان است، وی با هشتک #نه_به_بازگشایی_دانشگاه‌ها، #نه_به_بازگشایی_مدارس و #نه_به_امتحانات_حضوری در صفحه توییتر خود نوشت: با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و حضوری کردن امتحانات به بهانه دروغین، با جان فرزندان مردم بازی نکنید. موج ششم در کمین است.

چرا ما باید حضوری امتحان بدهیم و بقیه مجازی؟

کاربری دیگر که دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی است از احتمال ابتلا به کرونا در امتحانات حضوری واهمه دارد. وی در این باره در صفحه توییتر نوشت: شاید باورتان نشود اما بچه‌های علوم پزشکی از همان واکسنی که بقیه زده‌اند، تزرق کرده‌اند. شاید باورتان نشود اما بچه‌های علوم پزشکی دقیقا همان سیستم ایمنی بقیه را دارند پس چرا ما باید حضوری امتحان بدهیم و بقیه مجازی؟

اعتراضات به امتحان حضوری برای کووید و نگرانی از ابتلا نیست!

علی پروهان عضو اسبق شورای صنفی مرکزی دانشجویان وزارت بهداشت با هشتک امتحان حضوری در صفحه توییتر خود نوشت: من خودم دانشجو بودم و البته کمی مطالبه‌گر؛ اما بیاید بپذیریم تمام داستانی که سر امتحان حضوری راه افتاده برای کووید و نگرانی از ابتلا نیست، دلیل را در جای دیگر باید جستجو کرد!

درس خواندن برای امتحان مجازی به شیوه نوین!

یک کاربر که دانشجوی پرستاری است در صفحه توییتر خود نوشت: الان که برای امتحان حضوری درس می‌خونم، میفهمم در این ۲ سال امتحانات مجازی اینجوری درس خوندم که بدونم فلان مطلب کجای کتاب است و آن را سریع پیدا کنم.

با شرکت در امتحان حضوری انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوید

محمد دانشجوی داروسازی است. وی درباره نحوه برگزاری امتحانات حضوری در صفحه توییتر خود نوشت: بعد از نزدیک ۲ سال امتحان حضوری دادیم، چطور بگم؟ انگار وارد یک دنیای دیگر می‌شوی.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1123494 برچسب‌ها امتحان پایان ترم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امتحان پایان ترم صفحه توییتر خود نوشت دانشگاه های علوم پزشکی نحوه برگزاری امتحانات امتحانات حضوری دانشگاه ها امتحان حضوری وزارت بهداشت وزارت علوم آموزش مجازی شورای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش آموزش و پرورش گفت: این همایش با حضور دست اندرکاران اجرایی امتحانات نهایی از ۴۷ منطقه استان برگزار شد.

 

زارعی افزود: با توجه به تاثیر ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور امسال، اهمیت امتحانات نهایی نسبت به سال‌ های گذشته دوچندان شده و به همین دلیل این همایش برپا شده است.

 

وی ادامه داد: ۸۰۰ نفر از روسای حوزه های اجرایی، حوزه های تصحیح، حفاظت آزمون و اعضای ستادهای آزمون شهرستان ها، مناطق و کلیت استان در این دوره یک روزه شرکت کردند.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش آموزش و پرورش بیان کرد: در این همایش فرایند برگزاری آزمون و شیوه نامه برگزاری آزمون از مرحله طراحی، اجرا تا تصحیح مرور و به عوامل برگزاری ارائه شد.


زارعی همچنین گفت: امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌ آموز در آزمون‌ های نهایی شرکت خواهند کرد.

 

وی اعلام کرد: برای برقراری عدالت آموزشی، امتحانات در دوره نهایی به‌ صورت الکترونیکی تصحیح می‌ شود.

 

زارعی اضافه کرد: امتحانات نهایی دانش آموزان در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم از ۳۰ ام اردیبهشت ماه در سراسر کشور به صورت همزمان انجام می‌ شود.

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد